Qui sóc?

Realment el meu nom és Dani, vaig néixer el 28 de juny de 1979 a Manresa i als 8 anys vaig anar a parar a Igualada,  allà m'hi vaig criar i va començar la meva trajectòria en el món de l'espectacle. Des de ben petit la música, el teatre i el circ han estat la meva passió i han format part de la meva manera d'entendre la vida. M'agrada escriure cançons i cantar-les, m'agraden els artistes que més que tècnica tenen una forta personalitat, però sobretot m'agrada que em facin emocionar. Sóc un activista que sempre ha estat al costat dels moviments socials populars. Tinc referents de totes menes i per a tots els gustos, d'aquí,  d'allà i d'on vinguin. M'encanta col·laborar amb qualsevol que m'ho ofereixi, i l'amor de la meva vida és el meu fill.

Què faig?

Sóc cantant, compositor, showman, viatger atòmic i somiatruites professional. Als 16 anys vaig muntar el meu primer grup amb els amics de l'institut, els 'Abono Pa La Tierra', amb els que portem 4 discs editats i un a punt de sortir, un grup de música funky/fusió amb els que porto més de 20 anys fent concerts. Escric contes, he fet d'actor, he dirigit i escrit teatre i faig animacions infantils .

 

També he estat en altres projectes musicals com 'Not Us' un grup de freak-metal amb components d'altres músics de la comarca de l'Anoia, o els 'Delay Lama' una banda on experimentàvem amb els sons més psicodèlics i les improvitzacions.

 

Un altre formació va ser la que vaig tenir amb en Quico Tretze i en Giny, 'Els Capítols d'una Història', un format on 3 cantautors mostràvem les nostres cançons, i el projecte definitiu per a prendre la decisió de començar la meva carrera en solitari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Actualment porto dos treballs editats com a Primo Zon y Los Culpables de Todo, [Invierno] (2015) i 'Astronauta' (2017), enregistrats i produïts per el meu amic Quico Tretze,  els defenso en directe de diferents maneres, sol amb el looper, amb tota la banda, i amb la banda amb projeccions, depenent de l'espai on actuo.

 

Tot això ho compagino presentant i creant esdeveniments temàtics, fent concerts amb els 'Abono Pa La Tierra', amb el duet en format acústic 'Meri Zon' amb la cantant i actriu Maria Colom, les animacions infantils i fent de frontman amb 'Karaokes Band'.